stripedlollipop.com

Nu har jag bytt blogg igen!!! :)

Ni kan hitta mig HÄR  :DNu kanska ni undrar varför eftersom jag just fått igång den hära bloggen men som jag sa tidigare så känner jag mig begränsad på Blogg.se :) alla kanske inte gör det men jag gör det. Mer info hittar du HÄR!!!!!


Kram!


Hello Seattel!

De senaste dagarna har jag kollat på tre bra äldre filmer!!! :) You've Got Mail, Sleeplesss In Seattle och Pretty Woman. :)

Rita klockan 01.35...

Natten till måndagen och natten till idag har jag inte kunnat sova.... Så SJUKT irriterande!!!!! :O :O Jag testade att läsa... men det gick inge vidare... så jag låg där och tänkte på ingenting men det funkade inte heller så jag satte mig upp och ritade halv 2 mitt i natten för att rita av mig.... funkade bättre men det tog i alla fall tid innan jag somnade!!! -.-' och så vaknade jag av mig själv i morse!!!! -.-' nu är jag riktigt trött..... får se hur den här dagen går!!!???

I'am smal and the world is big, But I'm not afraid of anything...

Igår var jag utan för huset!! :D jag cyklade till Helén och vi knäppte massor av kort och kollade på film!! :D sen sov jag där och åkte hem typ direkt när jag vaknat för hon skulle på bio men Stina!! ;)

Tyvärr har jag inge bilder att visa eftersom det är Helén som har dem!! :)


Läste en sak igå som jag tycker var bra:

''Just because you heard it, dosen't make it true.
Just because you red it, dosen't make it so.
The next time that you her it, it may be about you.
Don't think that you can cange their minds,
Just' cause you know - you know!''

Tycker att det var bra :)


You've Got Mail.....

Jag har inte varit utanför mitt hus sedan i torsdags!!!! :O :O Igår höll jag på att dö av syre brist... mamma kom hem och öppnade alla fönster för det fans ingen syre när hon kom hem.... själv märkte jag inget... var lite yr och trött men mer än så var det ju inte.... HAHAHAH att dö var att ta i eftersom jag inte märkte någon skullnad alls ;) eftersom jag hade varit så sedan kvällen innan ;)

Igår började jag läsa The Vampire Diaries böckerna igen!! :) dom är sjukt bra ;) och imorse kollade jag på You've Got Mail... Har aldrig velat kolla på den tidigare men så gjorde jag det idag... vet inte varför jag undvikit den?? :/? Men nu har jag sett den och behöver inte göra det igen ;)


Nothing can keep us from falling...

Är sjuk idag också :/ Inte kul..... Kollade på Små Skandaler imorse.. mycket intresant film!! :) sen har jag kollat på topmodel 3 eller nått och alla dessa tv reklamer där de vill att man ska ringa in och köpa deras fantastiska produkter som dom gör klart för sig att det går in eftersom de säger samma saker hela tiden!!!

Till lunch gjorde jag mäster kocken pastea med pesto ;) riktigt gott ;)

Igår ringde det en tjej från EF och snackade med mig om min resa till London och att det skulle vara en festival samtidigt och om jag ville lägga på lite pengar så kunde jag få åka dit som en utflykt eller något... förstod inte riktigt vad hon menade men hon skulle ringa upp så att mamma och pappakunde snacka i hop sig :)

We've been talking on the phone for hours and hours. You can give me a call whenever you like to.

Som ni vet så är jag sjuk. Jag var tvungen att gå på matten imorse för jag hade ett matte prov men det kan jag leva med för det känndes som om det gick bra!! :) Sen när jag kom hem så kröp jag ner i min säng som fortfarande var lite uppvärmd efter att jag sovit där men inte mycker ;) sen efter ett tag så vaknade jag och kollade på En Shopaholics Bekännelser, försökte koka ris men lyckades inte så det blev typ ingen lunch... jag har kollat på massor av mysko program och bra program på tv.... har inte orkat suttit här nere. Jag har även ätit massor av GLASS!!! :DEn sak som jag inte gillar är att jag känner mig piggare men samtidigt inte... så svårt att förklara!!! :O Vill kunna förklara men vet inte hur för jag kan inte riktigt säga vad som är felet på mig heller.. Jag har feber, ibland är jag jätte yr och har ont i huvudet och ibland mår jag bara illa :/

Jag missade tyvärr Dressyren idag.... Mamma sa nej men jag hade såklart argumenterat emot ifall jag inte vetat att jag inte skulle orkat eftersom jag kände mig lite illamående på eftermiddagen.... HATAR VÄRKLIGEN ATT MISSA RIDNINGEN!!!!!!

The clock's ticking, but I don't mind because there's no one else I'd rather share my time.

Okej jag är sjuk... Har feber och orkar inte mycket... :/ inte kul... Har inget direkt att skriva om men jag kan ju ta och berätta att min London resa närmar sig ;) det är bara 47 dagar kvar tills jag åker och när jag bokade resan så var det 306 dagar kvar!! :) Tiden gå fort ;)

")

Här har det regnat mycket de senaste dagarna..... regnar det hos dig??

Jag han komma hem och in innan för dörren och hälla upp en skål men flingor så började regnet ösa ner!!! :O igen.... inanna så regnade det och när jag cyklade hem så regnade det inte.. eller det var små regndroppar som föll från himlen... men inte mer än så :)

Ska på usmöte senar och så måste jag kolla vad jag ska ha prov på imorgon....

Da Da Dam... <3

Peter is smart
he knows each European country by heart
He likes to sit under an apple tree on his yard
And wait for an apple to fall

When Peter is nine
His teacher tells him that this planet is dying
That someone needs to put an end to it all
And so when Peter comes home
He tells his mom

I'm going out in the world to save our planet
And I ain't comin back until she's saved
I'll walk my way to see the King and parliament
If they don't help I'll do it by myself

I don't wanna be
Da da dam
Da da dam
Da da da da da da da da dam

Peter is young
He tries to talk but no one listens to him
Everybody's busy living and dying
Not thinking bout what they're doing

But look at the boy who
Went out in the world to save our planet
And he ain't coming back until she's saved
He walked his way to see the King and parliament
But they all turned their heads and walked away

Singin'
Da da dam
Da da dam
Da da da da da da da da dam
(repeat)

And now I'm going out in the world to save our planet
And I ain't comin back until she's saved
I'm walkin in the footsteps that young Peter made
And everybody is welcome to join
And sing with me

Da da dam
Da da dam
Da da da da da da da da dam
(repeat)


Idag har Jag och Helén varit till Gävle och Handlat :) vi firade min namnsdag men knäckaka (som jag inte gillade^^) Kollade på Hockey en stund med min familj men jag gillar inte hockey så nu sitter jag här istället :D

Jaha?

Okej.... varför går det aldrig bra för Sverige i melodifestivalen?? :o visst vi kom trea igår men endå... Det går alltid bra för Sverige när vi tävlar genom andra länder!!! :O är det bara jag som har tänkt på det?? :O


Jag tycker i alla fall att JEDWARD skulle ha vunnit ;) det fans bra bidrag med men Irland och Finland var lite bättre :) och juste jag är ju svensk... Sverige var också bättre!! :) och det är ingen lögn ;)!!!


Second chances they don't ever matter, people never change. Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change. And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way...

Okej.. bättre sent än aldrig!! :)Det där var faktiskt min enda bild från Högbo spelen i år!! :o :)
Jag tog bilden när jag stod i godisvagnen :)

Anledningen till att jag inte har tagit några bilder är dels för att jag inte tyckt att det blivit så bra bilder med min kamera... men självaste anledningen är nog faktiskt att jag inte tänkt på det så mycket för jag har varit fult upptagen utav att kolla på tävlingarna :)

Och det här var en smyg bild madde tog på mig idag när jag skrev/ritade/kladdade/pimpade sklrivhäftet vi skriver ner våra resultat efter alla kortspels omgångar när vi kör En kort en lång ;)

Ja så ser jag ut i djup konsentration/lite irriterad för jag visste att hon tog kort men inte på MIG!!! :O HAHAHAHAH.... aja.... det är som det är ;)

The twinkle ocean, a beautiful unicorn and the end of the rainbow...

Idag...... ja vad ska jag säga?? Kommer i alla fall att sova gott!! :)

Idag hade vi ett extra inkallat möte på våran ridklubb då 160 röstberättiga medlemmar kom :O det var tjockt med folk ;) och jag har ätit tjockt med chokladbollar ;)

Chokladbollarna var vi värda och jag kommer sova bra som jag nämde, och när jag tänker efter är jag riktigt trött.... tror jag ska krypa ner i min säng nu och drömma söta drömmar ;)

Picking up the pieces of my heart left on the floor, like it was written in the stars that I was ment for somthing more...

.

nice :D

Idag har vi haft studiedag och jag har varit med Stina!! :) Först kom hon hit och vi kollade på det pappa filmade igår (det vill säga när vi hoppade), sen åt vi spagetti och köttfärshsås :) sen så härjade vi här ett tag och snackade hus med far och åt glass i stora lass :D :D sen cyklade vi till henne och var ute med Trixie och solade :D sen har vi spelat blokus tror jag att det hette :)  det har varit en nice dag :)Måste bara såga att min favorit serie är 90210 :D :D kanske är någon annan som sett det?? :):)


I'am back!!! :D

Sofia är tillbaka!!! bara liter tröttare och mer medveten ;) men det kan vi ju leva med!! :D

Jag har som sagt bott i stallet sedan i onsdags :) det har varit sena kvällar och tidiga mornar men det får man ta om man är nattvakt och funktionär :) Kanske var det någon som var och kollade på Högbo spelen?? :)

Jag har ätit 10 hamburgare från MAX som grillade hamburgare på tävlingen de senaste 5 dagarna!! :O snacka om att jag inte vill se en hamburgare på länge... jag har ätit mycket godis också så jag har varit på högvarv med onyttigheter... TUR ATT JAG HAR STUDIUEDAG IMORGON!!!! :O


Så nu har ni hört att jag är tillbaka!!! :D lite bilder och mer kommer senare ;)

blubb!!

Jag har ett tillkännagivande..... Jag kommer inte att skriva något på hela den här veckan!! Idag så sover jag i stallet och det gör jag fram till söndag kväll... jag kommer praktiskt taget bo där!!! :) :) så kommer absolut inte ha tid med datorer och i fall jag har då har jag tur!! :D :D

TBE

Idag var jag till Storvik till hälsovårdsentralen för att vaccinera mig mot TBE. Jag har redan tagit för ett år sedan och i höstas och ska ta nu igen och om 3 år 5 ggr frammåt. Jag HATAR sprutor!!!!!! så vidriga!!! :O :O

Arken zoo

Igår var det min första dag på prao den här veckan. Jag praoar med Carro på Arken zoo i Sandviken :) Carro är min handledare och jag känner henne via stallet :)

När jag först kom var ja för tidig så jag fick vänta i 5 minuter. Sen moppade vi golvet och matade kaninerna :) efter det så kom det nya varor till butiken så vi hängde ut nya prylar och ställde i ordning. Då kom det in två Romer (stavas?) och tog ett hundhalsband räknade vi ut. Sen så städade jag alla 24 akvarium. Till lunch så åt jag pankakor med sylt :) sen slamsög jag några akvarium och fick göra ren filtrerna. Sen hade jag bara sjoj och skrattade x'D

Under dagen så snöade det lite och senare på kvällen när vi hoppade utomhus. Ursh vad det var kalt!!! :S

Jag kan säga att det snöar här utan för nu också!! :O :O inte bra, inte bra..... Sandviken är en stad som alltid lyckas med sånt här känns det som...


ColageDet här colaget gjorde jag i onsdags. Jag tycker att det är jätte kula att göra kolage :) och alla klädet vill jag ha :) och det bästa är att jag vet vad jag kan köpa dem!! :D eller ja... typ ;P

Det här är mitt tipps:

Jag tycker att det är jätte bra med colage (eller inspiration Board som vissar kallar dem) för jag ska köpa nya kläder. Det är perfekt för då gör jag först ett colage för att jag ska veta hur jag tänkt det, sen när jag ska gå och handla så tänker jag mycket på att det måste passa ihop. Jag köper inte ett plagg som är snygt och sen ett annat som också är snyggt. Man måste tänka längre än vad man ser, det jag menar är att man måste se helheten i det hela. Så kolla på internet och skriv ut bilder, klipp ut ur tidningar och var kreativa.

Lycka till med era colage och shopingen! ;)

Cirque du freak - The vampire's assistantCirque du freak - The vampire's assistant är en film baserad på Darren Shan's böcker Darren Shan. Som jag föstod det var det en film från bara 1:a boken av 12 eller om det finns fler nu (?). Jag tror att det kommer att komma fler filmer :)

Filmen handlar om Darren Shan och hans bästa vänn Steve. Darren bor i en familj som är sträng men snäll. Han har alltid högsta betyg och hans föräldrar har bestämt hans framtid. Collage, jobb, familj. Steve's pappa drog när han var liten och hans mamma är ett fyllo och han vill inget annat än att bli en vampyr. En dag efter att Darren lovat hans föräldrar att sluta vara vän med Steve så kommer det en cirkus till stan me massor av freak, Darren och Steve åker så klart dit. De visste då inte att det skulle förstöra deras vänskap för alltid. Ett odödligt äventyr har börjat och vilka kommer att vinna kiget?

Jag tycker att den var bra :) hoppas att det kommer en film till eller fler för slutet var så dåligt!! :O men vi får väll se :D sånt här sitter jag och kollar på på sista april ;)